• Leren krachtig leiding geven aan jezelf

    Persoonlijk leiderschap bij Jan Bezemer Coaching

Over mij

Jan Bezemer

Ik coach medewerkers, managers en teams die met meer gemak en overtuiging willen communiceren en leidinggeven. Vanuit de wijsheid en kracht van hoofd én hart. Door te werken met één op één coaching en team coaching verbeteren mijn cliënten hun prestaties en relaties en verrijken zij hun leven.

Vet: mijn manier van coachen wordt omschreven als persoonlijk, verdiepend en to the point.
Door mijn combinatie van organisatorisch en menselijk inzicht , enthousiasme, directheid en professioneel inlevingsvermogen help ik mijn cliënten hun doelen te bereiken

“Mijn motivatie is om mensen te helpen meer geluk en succes uit hun leven en werk te halen.”

– Jan Bezemer

Jan Bezemer

Heb je vragen?

Ik help je graag!

Ik geloof dat professionele groei niet zonder persoonlijke ontwikkeling gaat

“meer geluk en succes bereik je door jezelf écht te leren kennen”. Inmiddels heb ik honderden cliënten en tientallen teams mogen begeleiden. Wat mij opgevallen is dat mensen sterker werden door ‘oud zeer’ op te ruimen, ‘oude’ ineffectieve gedragspatronen te veranderen naar nieuwe kwaliteiten. Hun drijfveren serieus te nemen en te leren omgaan met ‘moeilijke’ emoties zoals angst, boosheid, jaloezie, koppigheid en onzekerheid.

Daarnaast leerden ze op momenten ‘te zeggen waar het op staat’ en daarbij de relatie overeind te houden. En op z’n tijd hun koppigheid en trots los te laten en zich te laten zien.

Mijn achtergrond

Na mijn commercieel/economische studie ben ik me gaan ontwikkelen op het gebied van mens en arbeid. O.A. Een studie “toegepaste integrale psychologie”. Heb opleidingen en trainingen gevolgd in “(persoonlijk) leiderschap”, management en communicatie.
Daarnaast heb ik verdiepende cursussen gedaan op het terrein van “mens, natuur en relatie”, zoals: haptonomie, organisatie opstellingen, meditatie als middel om gedachten en emoties te ‘temmen’, ‘de reis van de man’, lichaamsbewustzijn en indiaanse zweethutten.
Sinds 2003 werk ik als coach, trainer/teamcoach, relatie coach en outdoorcoach.

Mijn eerste baan was in de verkoop bij lóreal. Vondt het leuk om zelfstandig te werken en verantwoordelijk te zijn voor mijn eigen resultaten. Na 2 jaar heb ik de overstap gemaakt naar nashuatec (ricoh). Hier heb 14 jaar met veel plezier gewerkt in diverse sales en management funkties. De laatste 6 jaar in de funktie van manager personeelszaken.

Het laatste jaar in mijn funktie als manager p&o kwam ik in een persoonlijke crisis terecht. Weet dus als geen ander hoe het is om je motivatie kwijt te raken, half in een burnout te zitten en wanneer irritaties naar mijzelf en anderen alleen maar toenemen.
Achteraf ben ik te lang op die functie blijven zitten. Daardoor verloor ik mijn inspiratie. Zat op de ‘automatische piloot’. Nam mijn eigen gevoelens en kwaliteiten niet serieus.

Ik kwam in aanraking met een professionele coach die mij leerde dat mijn behoeften ertoe doen én hoe ik die behoeften en gevoelens kon leren kennen. M.A.W. Waar liep ik nou écht warm voor. Wilde graag iets met en voor mensen doen. Ze helpen als ze met bepaalde dilemma’s rondlopen of in een crisis zitten, eigenlijk hetzelfde als waar ik zelf tegenaan liep.

Ben zelfstandig ondernemer geworden en ging doen wat ik het liefste wilde doen: wilde me specialiseren en ben professioneel gaan coachen en begeleiden van medewerkers, managers en teams in bedrijven en organisaties. In de loop der jaren heeft mijn bedrijf zich ontwikkeld, ik doe wat helemaal bij me past. Ik help mensen om voluit te leven en werken vanuit hun persoonlijke kracht en leiderschap. Zodat ze zelf de richting bepalen en niet meer geleefd worden door omstandigheden, oude ‘overlevingsmechanismen’ of hun omgeving.

Persoonlijke waarden van mij zijn: ondernemen, liefde, leiderschap, intuïtie, diepgaande relaties, samenwerken, humor, krachtig en zacht, resultaatgericht en eigen verantwoordelijkheid.